YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Sunday, February 27, 2011

help me please......

help!! help!! *google

Aku nak tanya korang nih. Kenapa previous entry2 aku tak dapat baca ha? Bila aku klik entry2 tuh, yang keluar cuma comment je. Aku baru nak tunjuk entry ni kat geng Capoeira aku. Sekali yang keluar comment je?? Entrynya tak ada. Ceyhh, jatuh air muka aku tau tak. Hahaha. Kalau nak tengok balik pon, aku kena click entry December, then kena pulak skroll sampai bawah nak carik entry yang aku maksudkan. Haihh. So, ada siapa2 yang boleh tolong tak?? please......

7 comments:

Pian said...

bro, cuba try restore lu pnya template... mgkn ada mslh d ctu... agaknya lah..

rasyiqah.razali said...

akak pun tak tahu nak tlg macam mana. erm cuba cek dkt setting post blk ke.. maybe ada pa2 yg tercicir kot..

Raji berkata said...

errr asal jdi cmnih plak
o.O
ak punya bole jer kot
err rasenyer lah =.="

Sca Ndx said...

tuka template baru, yeahh! (cakap senang kan)

Sca Ndx said...

jap. ada bro? hai bro. hehe

Betta sp said...

hmmm...agak pelik problem nih, ada something wrong kot kat setting blog nie. cuba check balik setting smua

Yellow LEOpard said...

Pian : bro?aku pompan der..huhu..btw thx..

rasyiqah.razali : dah check dah..tak tawu ler..tq2

Raji : ko punyer boleh lah..ni aku punyer..haiss..hahaa

Sca Ndx : nk tukar template yg malas tuh..haha..err, ko hai kat sape tuh??hua3

Betta sp : dah check, tak tawu nk check ape lagi..huhu..thx yaa