YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Thursday, February 3, 2011

oh abangku...

3/2/2011
apa yang kecoh sangat dengan tarikh ni...

ada2 je lah Leo  ni kan...

sebenarnya, hari ni......

birthday abang aku yang gomok!! woohooo...

eh2, silap, dia dah kurus lah sekarang... haishh, pelik aku dengan abang aku yang sorang nih, sekejap gomok, sekejap kurus...

apa2 pon happy birthday!!

nahh! cake tranformers..haha.. -google-
 malangnya, birthday dia kali ni, kiteorag tak dapat sambut.. sebab dia tak ada kat malaysia.. dia sambung belajar.. agak2, nak dekat setahun kot dia tak balik sini...rindu jugak lah kat my big bro nih... muahaha, ehemm, mintak2 dia tak baca belog aku nih...

dan sempena birthday dia hari ni, aku dah mintak dia belikan video camera untuk aku... hohohooo... :p

9 comments:

chittysarah said...

hari lahir sapekah?
awat ko plak yang minta hadiah~~
konfius jap~~

lalalala

Puteri Iqa Izyan said...

happy birthday to him :D

kem slm kat die.hahahaha

NICK IRFAN said...

hppy besday utk abg awk! yg ke berapa ni?

She's retarded said...

happy birthday for your brother!
sepatutnya leo yang bagi hadiah, apa la

Sca Ndx said...

happy birthday brade kepada leo.

RETROSZ Girl said...

epy bufday abg kpd cik leo! eihh..ngade je mntak adiah:P

Yellow LEOpard said...

chittysarah : mmg mcm tuh..birthday die, die kena bg hadiah..birthday aku, die kena bg hadiah jugak..lol.

Puteri Iqa Izyan : insyallah~ :)

NICK IRFAN : yg ke berape ek?jap, kira jap...huhu

She's retarded : xdop duit..hehe

Sca Ndx : haa, ok2.. :))

RETROSZ Girl : ehh, biar lah..wekk!

khairunnisa ♥ said...

happy belated birthday to him :)

Yellow LEOpard said...

khairunnisa : ok.. :)