YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Wednesday, February 9, 2011

phewwhh...

ok. Done with my english test. Pheww...susah ya amatt. Aku ingat soalan objektif tu senang macam sem lepas, tapi apakan daya.. huhuu.. Kena pulak aku ni jenis yang senang hilang tumpuan. Bila apa yang dibaca tuh agak2 tak paham, pikiran pulak terus melayang-layang. Adehh. Jawab 5 6 minit, melayang...muahahaa...


Selalunya masa exam, apa yang penting ialah slip examination and matric card. Tapi pagi tadi, dan2 lah matric card aku nak main semunyik2 kan. Sampai berpeluh-peluh aku carik. Yang aku ingat, aku takkan letak card holder yang aku simpan bermacam jenis card dalam tuh (aku tak ada beg duit) bersepah-sepah and tempat faveret yang aku akan simpan sama ada dalam locker atau beg je..lagipon aku baru kemas barang2 aku ahad yang lepas, takkan hilang pulak kan..

Dah penat selongkar dalam laci locker, dalam beg, bawah meja and lain2, tak jugak jumpa.. Lepas tuh baru aku teringat, selalunya bila aku simpan laptop dalam locker, aku akan tolak je segala barang (kunci ke duit ke) yang ada dalam locker tuh. Then aku terus check belakang laptop aku and jeng3... Akhirnya jumpa.. fuhhh....Nasib baiklah aku siap awal pagi tadi and tak terlambat masuk exam..

eh?? huhu.. -google-
hopefully BI aku exempted and tak payah repeat untuk next sem..amin..ok, exam seterusnya ialah Understanding Islam and Math and Economics...alahai, aku tak paham satu apa pon subjek Econs tuh....

9 comments:

khairunnisa ♥ said...

huh.letih.

RETROSZ Girl said...

anda mmg begituu. ishhh :P

PG said...

bagus bpeluh-peluh tu..badan pon sihat...huahuahau..hehe..

anyway...gud luck k =)

Sca Ndx said...

good luck weh. ea kad matrik tu sekali dengan kad bank kan?

Raji berkata said...

hahaha hari exam mmg kelangkabut sedikit ;D
lenkali kne prepare card tu siap2 dari malam tuh lagi

Yellow LEOpard said...

khairunnisa : agree. :p

RETROSZ Girl : senyap. lol.

PG : fuhh, tu lah pasal..segar jawab exam..huhu..tq

Sca Ndx : tq..a'ah..susah ohh kalau hilang..


Raji : baik tuan! hehe

ked :) said...

good luck exam yee.
pe motif gambr suju tu ?
haha

Yellow LEOpard said...

ked : tankiu.. xde motif..huhuu

Anonymous said...

awal yang baik