YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Saturday, February 12, 2011

tips untuk dapat 4 flat

Tips ni aku dapat masa aku borak dengan sorang member aku. Thanks to him. :)

aku : How's ur class tadi?

member aku : Fun je.. Aku kan 4flat student. hehe

aku : Eleyh. Yelah, budak pandai mmg la.

member aku : Haha. Tau la ko jeles

aku : Mesti lah jeles. Aku ni nak 3.5 pon tak lepas. Huk3


member aku : Ko nak tau secret nak dapat 4 flat x?
aku : Ape?
member aku : RAJIN. hehehehe

aku : ............ 
google.

Ok, siapa nak bagi aku tips macam mana nak jadik rajin pulak?




7 comments:

PG said...

ahahahaa..ade lg 1 tips...

buat air rebusan buku...confirm dpt 4flat..huahaua...haha!

Raji berkata said...

ah sebut pasal Rajin
mesti aku tiba2 bangga

She's retarded said...

jangan malas
kekeke

RETROSZ Girl said...

rajin2la ckit..asek tido je..huhu

Yellow LEOpard said...

PG : haha..kang ade yang tak sempat jawab exam kang.....

Raji : RAJIn and raji tu dah ibarat isi dgn kuku ke?hahaa

She's retarded : ehh?? ok2..huhu

RETROSZ Girl : syhhhhhh...ish.. :p

savethisblog said...

kalau rajin tapi dungu cane?

Yellow LEOpard said...

savethisblog : kalau dia rajin+usaha+doa+sabar, takkan dungu punyer