YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Thursday, February 24, 2011

kawan

FB memang bosankan. Tapi bosan2 pon sibuk jugak nak bukak. hahaa. Sebab dengan FB senang nak connect dengan member2 aku. Kalau harapkan mesej ke call ke, jangan harap lah kan. So, masa aku on9 tadi, dah bosan2 dok belek2 FB orang, aku belek2 pulak FB aku. Then, aku tengok jumlah friends aku. Oh, dah 442. Ya, aku tau lah, jumlah tu tak sebanyak jumlah kawan2 korang. lol. Tapi bagi aku, jumlah tu tersangat banyak.

google

Bila tengok jumlah tu, aku terfikir, betul ke aku ada jumlah kawan sebanyak itu kat dunia sebenar? Dan ya, memang semua dalam friends list aku tuh, aku kenal orangnya. Sebab aku takkan approve orang sesuka hati. Tapi aku terfikir lah, macam mana pulak dengan orang yang ada friends dia sampai beribu-riban ek. huaaa.. Ramai betul kawan dia. Mesti dia tu mesra alam kan. ngeh3

5 comments:

anis aniesa said...

anis pon kawan leo kan?hahahah,,,
anis pon memilih bab2 kawn kt fb nih,,,privasi gitu,,,=p

Sca Ndx said...

takda mesra nye. kawan maya je. hehe

PG said...

ehehehee...sameeee..akak pon approve y kenal je...x suke home besepah ngan status segala bagai org y x kenal..kang x smpi seminit kuar status hape la...kalau dh beribu riban tu, aishhh...xtau la...arghh...tp y kwn smpi beribu tu, sje nk bkawan kot..erat silaturrahim..ehehehee

Raji berkata said...

err kawan aku kalau btol2 skit gle =.="

Yellow LEOpard said...

anis aniesa: yeah..high five satu! :P

Sca Ndx : haha..ko mmg suke kawan maya kan..lagi2 kanak2 comel..lol

PG : betol2.. alaa, tapi baik carik kawan yg real punya..lg best..huhu

Raji : aku simpati kat ko...heheee