YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Friday, March 4, 2011

workshop.




Haiyarkk. Sem 2 dah habis seminggu yang lalu, tapi aku still kat PJ. Sebabnya, aku ada Capoeira Workshop start dari 3hb March (Khamis) saaaaampailah 6hb March (ahad). Phewwhh, really miss JB. Eceyhhh, rindulah sangatkan. Agagaa. Tapi tak apa, aku tau, bila dah seminggu dua kat JB, gerenti aku akan rasa bosan balik. Yelah, cuti kali ni dalam 2 bulan kot. Cuti pulak tak sama dengan universiti lain. Haihh.

Apa2 pon, workshop ni memang best lah dan semestinya terasa penat. Hahaha. Hurmm, banyak jugaklah problem bila buat program macam ni, especially DUIT. Disebabkan kiteorang panggil Contra-Mestre dari Australia, so banyaklah duit diperlukan untuk tiket flight. Belum lagi masuk duit t-shirt lah, duit refreshment untuk participant esok lagi. Alamak aihhh...


Esok pulak ada open workshop yang dibuka penyertaan untuk group2 lain atau siapa2 pon lah. Hopefully ramailah yang datang. Huhuu. Dan malam pulak kiteorang akan pergi Bukit Bintang. Haa, jomlah ramai2 datang BB depan Maybank ya. :p

5 comments:

rasyiqah.razali said...

hehehe.. tunggu kami dua dtg pj tau!! hampar red carpet siap2.. hoho

Sca Ndx said...

la. capoeira lah masa ptg2 ke kt BB.
baru ramai nak tgk.

Raji berkata said...

xnk gi BB tapi nak dtg usha capoera bole ker? ;D

ked :) said...

bestnye dapat gi australia.hihi

Yellow LEOpard said...

rasyiqah.razali : ceyhh, mengade...hahaa

Sca Ndx : capoeira mmg selalu buat malam la..tapi bagus gak tuh..next time aku soh dieorang buat petang lak..

Raji : ko nk dtg usha kat mana..haha..semalam tak jadik lah buat kat bb..

ked : errr..australia apa pulak nih?hua3