YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Wednesday, December 1, 2010

nenek pon hebat capoeira beb !!

dah tentu lah bukan aku nih..
 aku baru habis training tadi..dalam pukul 11 lebih macam tuh lah..sebelum tuh roda (sebut 'hoda') jap -maksud roda klik sini...tengah main2, tiba2....dush!! kasut opponent aku kena muka ku yang comel nih...lebih tepat lagi kena antara hidung and mulut...sakit tuh memang sakit..tapi buat cool je..dia tanya ok ke tak..aku jawab ok jee..padahal terasa bisa pon ada gak..haisss..ok, lari tajuk dah..hahaa..

ni haa..tengok lah nenek main capoeira..power tuh!!



ni lak yang muda2 main..heh



cun tak?har3..ok lah..gudnite.

13 comments:

cHaN said...

wohaaa!
leo involve dlm capoeira gak ea?!
hebat2! :)

Fakhrur Razi berkata said...

pergh..
kau blajar capoera ker?
hebat2!
nnti tnjuk video kau gne capoera plak
huahua

nenek tuh hebat.. tapi movement der mcm slow.
ker mmg training dia cmtuh?
kebetulan ak pun mmg tgh tulis entry psl org tua
huahua xD

Yellow LEOpard said...

cHaN : belom hebat lagi..hahaa..baru je join.. :)

Fakhrur Razi : nanti dah power baru aku tunjok video..haha..

yelah name pon nenek..mesti lah slow..kang tak memasal saket jantung ..huhuu

hanaahmad said...

cmne nak join capoiera eh? teringin.

ARC™ said...

semat gile tp yg nenek tu cm xbuat pape je haha

Yellow LEOpard said...

hanaahmad : jom lah..hana dok mane?

ARC™ : nenek tuh x larat sgt kot..huhu

apezs shah said...

wah sakan, join juga ye.. terer lah..;)

Yellow LEOpard said...

apezs shah : hahaa..belom terer lagi larh

NICK IRFAN said...

capoeira seni pertahankan diri bru pnye ke?

Yellow LEOpard said...

NICK IRFAN : no lah..capoeira ni martial art dari brazil. :)

zOuL_iMMe said...

buat la entry khas untuk capoeira satu...ako minat jugak nak join tgk dorang berlatih dekat pantai dulu... tapi apa kan daya..hanya mampu melihat dari jauhhhhh~

iqbalhakimi said...

giler ah..kena blajar nie..wee =D

Yellow LEOpard said...

zOuL_iMMe : tu lah..aku terpikir nk wat entry pasal capoeira..tgk je?join la sekali..baru ade feel

iqbalhakimi : tu lah.jom r join