YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Sunday, December 26, 2010

nak mintak tolong korang...

helo tuan2 dan puan2..ada sapa2 boleh bagi info tak..
sekarang nih, dalam list-barang-tak-wajib-beli-tapi-mengada-nak-beli aku, aku tengah nak carik video camera and headphone wireless..

nih macam unik je bentuk dia.huhu

belum sempat nak usha2 kat kedai sebab tak sempat lagi nak keluar jalan2 since aku balik JB nih..huhu..lagipon aku tak tau la mana satu yang bagus ke tak..so, apa kata korang yang dah pernah ada mende alah yang aku nk atau yang pro2 bagi info sikit pasal function2 yang aku kena fokuskan especially video camera tuh..yelahh, barang bukannya murah, mestilah nak yang terbaik..ye tak..huhu..jasa anda amatlah dihargai..huhu

17 comments:

NR said...

Kalau nokia ada headphone bluetooth. Mahal jugak kot. 100 ++

Yellow LEOpard said...

NR : owh yeke..t aku usha

Sca Ndx said...

try mudah.com ke lelong.com. selalu kat sane byk. :)

NICK IRFAN said...

sy xpnh beli plak? tp slalu jgk tgk kat queesbay byk jual benda ni

Ain Zulaikha said...

saya tak tahu lah abg leo.. huhu

dabuldahi said...

hmm.. baik beli dslr.
canon 500d or 550d..
leh video record n leh snap2!
hihihi...
kesitu pulak aku.. hehehe

Yellow LEOpard said...

Sca Ndx : ok thx scandx

NICK IRFAN : queensbay area penang rite?mak aih,jaoh bro..murah ke harge nye?

Ain Zulaikha : ehh, i ni perempuan ler..hua3

dabuldahi : dslr lagi mahal kan..nak beli tambahan2 lagi..belom cukup duet maa,,btw thx.. :)

dabuldahi said...

haha.. ain salah orang.. ingat laki.. kua2..

err.. ye ea.. so kena survey btol2 la.. jangan main beli ja...

selamat memiliki

Yellow LEOpard said...

dabuldahi : haha..xpe2..biase dah..

orait2

PhotoGraphic said...

leo..cube search canon malaysia..kalau pegi KL bleh la pegi lowyat murah..tp jgn terus beli..servey semua tmpt dlu k..sebab ade diantara kedai sane y mnawarkan harga y lebih murah..akak pon nk cari 60D @ 50D insyaAllah awl tahun depan..moga dipermudahkan urusan kita ye leo :)

Yellow LEOpard said...

PhotoGraphic : ok akak..mmg nk survey dulu..kang x pasal nyesal lak kan..huhu..tq..kalo dah beli tuh, bgtau la nnt eh..huhu

chittysarah said...

goodlcuk mencari headphone tu~~
semalam gi low yat and terserempak ngan headphone cool + kuat sound..
tapi budget plak xcukup~~

owh tidak~~

NICK IRFAN said...

anda dpat award sila ambik di http://nickirfan.blogspot.com/2010/12/aku-jutawan-award-thanzk-atikadya.html

NICK IRFAN said...

anda dpat award sila ambik di http://nickirfan.blogspot.com/2010/12/aku-jutawan-award-thanzk-atikadya.html

Yellow LEOpard said...

chittysarah : haha..xpe, next time kan ade..

NICK IRFAN : ok..tankiu

Raji berkata said...

lol abg Leo =.="
ak pun xreti owh psl video cam nih ;D
merakam mmg best
tapi mmbelinya sndri xbest lgsong T_T

Yellow LEOpard said...

Raji : haha..adehh..

betol2..tapi kalo beli guna duit org lain,mesti best..huhu