YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Monday, November 29, 2010

petanda sepit rambut patah 3 kali.

petanda sepit rambut patah 3 kali..korang nak tau tak??
bukan aku punyer.curik dari google..ngehh


haaa..cuak tak tajuk entry??..... ape? tak cuak?? ok, aku pon rasa tak cuak pon....ahahaa..sebenarnya macam ni...beberapa minggu yang lepas, spring kat sepit rambut aku patah..alaaa..kat sepit rambut kan ada spring..tak tau ke? tengok kat picture atas nih...

jadik, selang beberapa hari, aku pegilah beli baru..dekat pasar malam je..murah sikit...murah2 pon aku hope boleh tahan lahh...tapi harapan aku punah, sepit tuh patah lagi..huh..ok, ni bukan sebab rambut aku keras macam besi ok..ni sebab, masa training capoeira kat studio sabtu lepas, aku pergi ikat tudung kat belakang, then sepit guna sepit rambut...lepas tuh, aku kena golek2 kat lantai..malangnya, aku terlupa yang aku ada sepit tudung kat belakang..lepas tuh..lepas tuh...krekkk...patah..haisss..korang boleh bayangkan tak apa yang tengah cerita nih??tak paham nasib ko ler..agagaaa..

sila tumpukan aksi rolling oleh budak kecik berbaju merah jambu itu dan tolong abaikan aksi kat belakang ye...



nasib baiklah aku memang dah plan dengan kawan aku nak pergi Mid Valley lepas training..jadik, lepas makan aku singgah Sinma..kedai aksesori wanita..cewahhh...pilih punyer lah lama...hahaa..

then, balik tuh kat bilik aku pakai lah..then aku duduk atas katil nak online...lepas aku sandarkan badan(and kepala sekali lah)  kat dinding je......tiba2..prappp....!!patah lagi??bengong!

hurmmm..so, korang rasa, ada ke petanda kalau sepit rambut asyik patah?hahaaa..mestilah tak ada...

12 comments:

cHaN said...

la, leo ne perempuan ke?
ingat kan laki.HIHI

NICK IRFAN said...

sian plak dgr masalah yg awk alami tu? hehe

Yellow LEOpard said...

cHaN : lol. i'm a gurl lorh..huhuu

NICK IRFAN : tu lah..sian kan..bazer duet jek..

Sca Ndx said...

leo pmpn? aku pun mula2 confius. haha

MIMIE AIZA said...

suruh beli yang mahal punya la tu.. ehehe

Fakhrur Razi berkata said...

errr tahu xpe o.O
ak xtaw lak kau perempuan
hahahah
ker kau ni lelaki sbb tu sepit tu patah? =.="

ps: petanda dia mngkin kau kena gnting rambut
huahua

Yellow LEOpard said...

Sca Ndx : aku pompan lah..xyah nak confius2.haha

MIMIE AIZA : xde duet ler nak beli mahal2..

Fakhrur Razi : duh, i'm truly perampuan ok..haha..yup, conclusion nya, mmg da potong rambut pon..heh

OweizMeZ said...

kalo mummy pun sepit sll patah.. petanda rambut tebal sgt, jgn mngatal g try sepit kt kedai.. x pasai2 kena byr gitu jer.. mummy kalo nk g try2 nie, amik sepit plg besaaau

apik pehe said...

huhuhu..apik x pnah guna sepit2 ni..hehe

Yellow LEOpard said...

OweizMeZ : haha..yelah, kalo rmabut tebal kena lah beli yang besar..tu pon kena pandai pilih.kdg2 x tahan jugak..

apik pehe : ofkos lah.kalo apik pakai mcam pelik la..konfius pompan ke laki kang

Miss Lemon said...

petanda? maknanya..sepit tu xda kualiti
so carilah yg ada kualiti
hehe :p

p.s: org igt Leo ni llki. hehe

Yellow LEOpard said...

Miss Lemon : haha..tu la pasal..mals dah gune sepit rambut. (-,-")