YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Thursday, November 4, 2010

aku lah superwoman!

geram betul aku pagi tadi..buat bengang je..rase macam nak tumbuk2 pon ade jugak..mane taknye....hurmm..ceritanya mcam nih..pagi tadi sebelum start kelas, tekak terase dahaga..mase tuh,lecture tak masok lagi..keluar lah kejap..bawak rm2 je..pergi kat mesin air..


dengan berbekalkan duit kertas rm2 saje aku pon masukkan dlm mesin tuh..
pilih air..100plus..then,gedebuk!..yeah!!bunyik botol air jatuh..
aku pon hulurkan tgn nak amek air..
eh?xde??eh??aku cuba tundukkan lah muka,nak pastikan ade ke tak botol airnya..
memang xde.....haishh..xpuas hati betul..tapi sebab aku ni penyabar..aku biarkan je lah..hehee..
masuk balik ke kelas..tunggu lecture dtg...bukak buku kejap..
hurmm..tak sampai seminit da bosan..tutup buku lah..
5minit..10minit..15minit...20minit...
ok kelas xde lah tuh..hahaa..
jadik keluar kelas tuh aku pergi kat mesin air tuh balik..
nak try lagi sekali lah nih..dengan harapan air aku yg tadi keluar jugak..
masuk kan duit..pilih air..then, gedebuk..bunyik botol air tuh jatoh..
korang tau tak?? 
air nya takde!!ntah tersekat ke ape..aku pon xtau..
ceyt!!telan duit aku..haram tau tak!grrrrr...

then aku teringat dalam cerita 'playful kiss' yg aku dok follow sekarang nih....


ehemm...heronya bf aku tau...

aku pon buat la macam Ha Ni tuh.. 
ketuk2..amek jarak..and..........tendang!!!!
phewhhh!!
nak tau ape jadik??hurmmmm...



tak jadik ape pon..sebab aku tipu jek..gile ke?takkan aku nak buat cam tuh..dah lah pakai baju kurung..kang koyak lak baju cotton aku yg lawa ni...nanti semua takot nak ngorat aku..heheee

4 comments:

Tira said...

siot je. igtkan adelaaa air yg jatuhh.. =.='

Yellow LEOpard said...

ahaha..last2 beli kat cafe jep..bazer rm 4.. :(

Sca Ndx said...

ea, sepak lah mesin air tu, mungkin ade lelaki yang minat perempuan ganas :p

Yellow LEOpard said...

maybe next time i'll do it bro..ehheee