YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Thursday, November 11, 2010

aku marah ni!

aku tengah marah ni, jangan carik pasal..kang ada yang kena backhand ngan aku nih..
macam ni ke muka aku marah?
aku pantang betul la orang mengata, 'menganjeng', atau memerli hobi atau apa2 mende yang aku dok minat..contohnya salah satu hobi aku yang suka baca komik..sibuk dok kata buang masa lah, bazir duit la..ok..aku tau la,mende tu bazir duit, tapi mende tu boleh kurangkan stress jugak ape..pandai2 aku lah nak bahagi2kan duit aku, mak aku pon tak bising..ko ape tau..aku ni bukan kepala otak belajar je..

and baru2 ni ada orang 'sound' aku, bila aku kata aku nak pergi traning capoeira...dia cakap, 'pergilah, tak balik2 pon tak pe, nanti kat kubur,, malaikat soal macam mana buat ginga(nama asas movement capoeira) '..perghhh..memang bikin hati membara betul..helo,,ko ingat sepanjang hari aku main capoeira je ke?? aku pon solat jugak, belajar jugak..result aku pon ok je (eceyhh, bangga diri pulak) dah tu? ko nak aku dok bilik je??buat ape? tidur je macam ko?

korang tau ape tuh respect?please lah, tolong hormat minat seseorang tuh..korang pon mesti ada minat masing2 kan..so, just give support to each other laa..senang kan? tak susah mana pon..dush..

p/s: don't worry, aku marah dalam hati je, aku takkan sound direct depan muka ko. :))

9 comments:

Sca Ndx said...

pehh marah betul, aku pun bace komik pe

Diaries said...

OK,seri no wonder la awk marah.
sumpah tu melampau laaaaa. rasa mcam nak tuut jee.
how could he/she can said that??
come on , think wisely la before say something. gee,rasa mcm nk bg compasso je kat org yg ckp cm tu kat awk seri.

-adibah-

Yellow LEOpard said...

Sca Ndx : tu la pasal kan..high 5 satu..:p

Diaries : masalahnya die jaoh.so x leh nk compasso..haha

eZad niMo said...

nimo pun suke baca komik, mmg layan. manga + anime = best! hehe

oo, capoeira tu pn ada main gak dgn abg2 waktu kecik dulu. bez! hehehe~

p/s: org yg xphm n xpuas ati je yg xsuke tgk kte buat benda yg kte suka~ peace! =P

Yellow LEOpard said...

eZad niMo : mase kecik2 je?skg x join a ke?ermm
yeah..u rite..

Qu azniza ;) said...

ade gak membe saya gilakan capoeira..
tp hebat betol.. dekan selalu
badan sehat otak cergas

Yellow LEOpard said...

Qu azniza ;): yup..betul tuh..

GigGles OUt!!(*_*) said...

may i know that F******* girl/boy??
not me kan? hek3

Yellow LEOpard said...

of kos not u..bia kn lah die..huhuu