YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Tuesday, November 9, 2010

aku jatuh cinta setiap kali melihat kau.

ahad lepas memang sangat2 best and seronok!
aku and member2 capoeira UIA pergi Pantai Bagan Lalang untuk training dan bersuka-ria..ahakz..

laut yang menenangkan..wee~


sampai sana lepak2 jap,then training and roda (plis refer previous entry 'me &capoeirista iium' untuk maksod roda)..tengah hari tu perut masing2 dah lapar..jadik kiteorg pon start BBQ (plan nak buat BBQ malam, tapi takut ayam tak tahan and busuk)..nak start bara api pon dah nak dekat sejam..hahaa..apa lagi nak BBQ ayam an..huhh..berjam..dalam 3:30 pm camtuh baru lah makan2..ayam masin berpasir,memang crunchy nyum2 lah!! lepas tuh pergi solat..lepas tuh semua berehat, tunggu makanan dalam perut masing2 hadam dulu..lepas tuh kteorg start training and roda balik..(dalam hati asyik tunggu je bila nak mandi laut..bukan ape,,time tuh aku dah terdengar-dengar dah laut tuh seru2 nama aku :p )
kiteorg main capoeira sampailah pukul 6..lepas tuh ambik gambar ramai2..

matahari dah nak terbenam :)

laut memanggil-manggil

hurmm,sebelum nak mandi laut tuh..kiteorg beratur melintang menghadap laut..alaa,macam orang nak lumba lari tuh..lepas sorang kira 1,2,3!!,,,,semua lari ke laut..uhhh..lama dah tak mandi laut..masin macam ayam BBQ..hahaa..giler best! matahari time tuh canthek woo..dengan ombaknya lagi...fuhh,memang jatuh cintalah..ohh,berkenaan dengan tajuk entry tuh aku maksudkan pantai and laut lah..hehee..


 mandi sejam je..tapi orang lain dah naik, aku tak naik2 lagi..macam nak tidur je terus dalam laut tuh...eceyhhh..tak de lahh,,, aku taknak mati lagi, tak puas lagi hidup..hehee..lima/sepuluh minit lepas tuh baru aku naik..lepas tuh pergi mandi kat toilet,solat and balik tempat kiteorg lepak tadi..kemas2,bersih2 kan ape yang patut..and lastly,kiteorg pergi makan..bas datang dalam 9:20 pm..bila dah duduk dalam bus, memang aku tidur lah,penat weyh...tapi tidur aku asyik terganggu dengan suara2 sumbang member2 lelaki yang terlebih hyperactive malam tuh..hahaaa..akhirnya lepas 2 jam barulah sampai..

*picture taken from FB yuz daboyz..tq very much! :)

6 comments:

Diaries said...

pergi pantai hari tu best gilerrr~ terutama part mandi sampai kte kene sunburn. haha

-adibah-

Yellow LEOpard said...

haha..me too!! arghhh..

Luffy said...

dh lame x g mandi laut..huhu...

Yellow LEOpard said...

best woo..hik3

cik ungu said...

Aagghhh bila plak uia ade group capoeira nehhh..xtau ponnn!!cisss!

Yellow LEOpard said...

tahun ni gurl baru dbenarkan join..sebelom ni xde..hehe..adakah cik ungu uia jugak?