YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Tuesday, November 23, 2010

tuesday blues.

hahaa..ada ke tuesday blues?hurrmmm.. tak kesah lah..pagi tadi aku berazam nak pergi awal ke kelas..cewahhh..ahahaa..selalunya aku pergi lewat sikit, eh tak lahh..bukan lewat, aku datang tepat pada masanya, lecturer je yang selalu datang awal..ehehee..
curik drpd cik google
hari ni, lepas subuh aku siap kan kerja sikit..pastuh aku terus pergi mandi..jadinya aku tak tidur la lepas subuh tadi macam yang selalu2nya..eh, kantoi..ehemmm..then lepas mandi, siap2, agak2 pukul 7:50 gerak ke kelas sebab kelas start pukul 8..ok, lecturer tak sampai lagi! azam tercapai! ahahaa...tapi kan...

tapi...korang tau tak, dalam kelas tadi, aku mengantuk giler teramat..perghh..mata da kelip2 tahan daripada nak tertutup...sangap toksah cakap lah..duhh..terasa lambat la pulak kelas nak habis..lepas habis kelas, ada kelas english pulak..perghh..lagi lah ngantuk tahap gaban..

nasib baik petang tak ada kelas, so aku nak tidur puas2..ehhehee..ngade betul..macam lah tak tidur sebulan kan..ahh..peduli apa aku...

tapi sebelum nak off lappy ni, aku nak show off award yang aku dapat nih..da dapat beberapa hari lalu, sekarang baru nak tunjuk kan..lol.

award kali ni aku dapat daripada cik dayah Heuka..ini awardnya..

sama macam award ke-2, tapi drpd org berbeza. :)
soalan2nya ialah...


1) Berikan nickname untuk saya

saya?untuk aku ke dia?kalau dia..nickname nya dayah lah kan?

2) Ucapan pemberi award

saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih ke atas kesudian diri anda memberikan award ini kepada saya..next time beri lagi ye..hehe

3) 6 fav artis/group yang kowang minat

ermmm...Avril, BEP, Chase Coy, Taylor Swift, Evanescence, Yuna

4) Tag Award Ini Kepada 10 Blogger/Follower...

ok, bila tag2 ni aku blank jap..jap aku pergi godeh2 follower aku..

+ Farah 

tak cukup sepuluh nih..haha..xpelah..dah ngantuk giler..sapa2 nak award nih amek je lah.. :p

3 comments:

FarAH said...

tenkiu!! nanti kalau rajin farah update! :)

GigGles OUt!!(*_*) said...

masheh2..1st time uh diTAGkn award cmnih..hagaga

cHaN said...

hey! thanx 4 d tag.
nnt free sy buat ea :D