YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Thursday, November 25, 2010

k.e.c.e.w.a.

aku sedih..sedih sangat2..kenapa mende nih jadik kat aku?....kenapa dia pilih orang lain?.....kenapa dia tak pilih aku?......kenapa mesti perempuan itu..kenapa.....kenapa dia buat aku macam ni?.....kenapa dia kiss orang itu..hurmmm..(xde kena mengena dengan mamat klcc yang muka mcam indon tuh) tak dapat dinafikan, perempuan tuh memang comel..mungkin sebab tuh..ye,,mungkin sebab tuh...hampir menitis air mata aku nih..tapi aku tahankan..arghhhhh!! geramnya..

korang nak tengok gamba dia?bukanlah nak malukan ke apa..tak ada niat pon.urmm...tekan sini..hensem kan?aku pernah mention dia kat entry nih.. [klik]..huh..korang tau tak..betapa geramnya aku tengok perempuan tuh...ye..aku tau..laki tuh pon sama je..korang nak tgk video dieorang kiss?tak sanggup sebenarnya aku nak tunjuk..tapi kat sini je tempat yang aku boleh share..harap korang paham..............

||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||


dah tengok?haihhh..nak buat macam mana..redha je lah..


baru2 nih cousin aku ada tag aku kat gamba dia..

dia kata dengan aku, dia nak dating ngan aku 4th december nanti dekat Bukit Bintang atau Pavilion..tapi aku tak sure lagi dapat pergi ke tak...nak dating ngan dia pon nak kena ada syarat2..haih..leceh lah pakwe aku nih...orang famous lah katakan..antara syarat2nya:
klik picture.
mak aihh..semata-mata nak jumpa dia, nak kena beli barang2 sampai beratus..baik tak payah..bukannya aku pakai pon....huaaaa..Kim Hyun Joong!!! kenapa buat aku macam nih!!....

 ehemm..ok sampai sini aje lah..
cool huh?
speechless. haha
selamat tinggal Kim Hyun Joong.. ;p

p/s: aku bukanlah terlalu fanatik+taksub dengan korea ke apa..cuma aku suka tengok dia...eheeee...

2 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

hahaha
aku pun pernah kecewa cmnih
tgk Demi Lovato =.=

Yellow LEOpard said...

Fakhrur Razi: tu lah..kecewa..haihhh.. :p