YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Wednesday, November 17, 2010

SELAMAT TINGGAL uia pj HELO kelana jaya.

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA semua...korang makan apa hari ni?makan special ke makan nasi bungkus je?? hehee..xpe lahh, nasi bungkus pon boleh buat korang kenyang jugak kan..yg ade buat makanan special tuh, ingat2 lah orang kat sini...ape kata korang hantar kat aku sikit...insyaallah berkat hari korang hari ni..

errmm.. ok..raya kali ni aku tak balik hometown pon..aku beraya di rumah kakak aku yang terletak di Kelana Jaya..alahh, tak jauh mana pon dari UIA...berapa minit je dah sampai..huhuu..aku tak balik JB bukan sebab UIA bg cuti sehari je..kiteorg cuti sampai ahad tau..lama tuu..tapi entah lah, terasa malas nak balik..aku pon asyik dok terfikir kenapa aku berat sangat nak balik JB..selalunya pantang cuti panjang beriya nak balik...jahat ke aku ni?eh eh, mana ada..aku ni anak paling baik di dunia tau..ahahaa..

raya?aku dari kecik terfikir kenapa orang beriya sambut raya aidiladha macam aidilfitri..seronok tuh of course lah seronok..seronok lagi kalau dapat berkumpul ramai2..kalau family aku, selalunya sambut macam adilfitri jugak..malam raya semua kena tolong2 apa2 yang patot..kemas2, masak2 dan seumpanya..hehe..then, pagi tuh kiteorg baca doa, salam2 dan makan2..kemudian yang lelaki pergi solat..gitu lah selalunya..

tapi tahun ni semua tak dapat balik, sebab dieorg keje, dapat cuti sehari je..aku je gatal taknak balik..ehehee..aku dah tak ada feel lah..tak kira lah raya haji ke raya aidilfiri ke (setakat dapat duit je,sape tak suka,hehee)..rasa macam makin suram je setiap tahun..

*copy drpd cik google. senyum selalu.. :)
 **sori ma tak balik..tak pe kan..poskan nasi beriyani udang kat Leo boleh?hihii

6 comments:

dayah SnoW Heuka said...

hee ta pa.. salam perantaun kat mak awak ea hee :D

Yellow LEOpard said...

hehe..ok

cik ungu said...

laa uia keee......!! cpat2 lar masuk gombakkk..tak bestttt..hahahha

Yellow LEOpard said...

haha..lame lagi lah nak ke sana..lagi setahun..huhu

apik pehe said...

comey lembu gigi gituh..hehehe

Yellow LEOpard said...

hehe..comel kan..