YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Monday, January 3, 2011

first entry untuk 2011

HAPPY NEW YEAR 2011!! lambat 3 hari lah nak wish kat korang...muahaha..hurmm, kali ni aku nak start entry 2011 dengan tag2 yang dah terkumpul..haisss, tu lah..tangguh2, lama2 menimbun..huhuu..jadik kalau korang malas nak baca, aku redha je laa...........tapi aku berbesar hati kalau korang baca/tengok2 sekali lalu..huk3...5 tag je..aku jawap seringkas mungkin nih...huhuu


ok, first aku dapat daripada incik Luqman
Apakah benda penting dalam hidup korang ??
family
Benda terakhir yang korang beli guna duit sendiri ??
bangle
Dimana tempat korang nak langsungkan dan tema perkahwinan nanti ??
belum terpikir lagi lah
Adakah korang sedang bercinta ??
tidak
Berapa lamakah anda akan mencintai kekasih korang ??
kan aku cakap aku tak cintan cintun.haiss
Dimanakah korang selalu jumpa kekasih korang ??
..........................
Novel/buku/majalah terakhir korang beli ??
utopia
Apakah nama penuh ??
yellow leopard :)
Antara Mak/Ayah korang , mana yang paling mesra ??
both!
Adakah korang basuh sendiri ??
basuh baju ke? washer machine kan ade...hehee
Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi ??
babylon?
Pilih satu , peluk atau cium ??
dua2 boleh? hahaa
Beritahu orang yang kamu tag ??
.....tak paham..
5 benda yang korang sayang dalam hidup
family, member, semua benda yang orang bagi kat aku, hp, komik
5 lagu yang korang selalu dengar ??
aku dengar macam2 lagu lah
7 blogger korang nak tag ??
 sila scroll sampai bawah

-----------------------------------------------------------------------------------------------

next dapat award daripada cik chokely


yang ni tak ada apa perlu dibuat..huhuu..senang kerja.... :p

----------------------------------------------------------------------------------------------

yang ni Dark Chocolate bagi : 



Pendapat tentang blog Dark Chocolate
saya suka chocolate! hehee..menjawab soalan tak? :p

Tempat yang paling nak lawat
babylon

3 Perkara tentang diri sendiri

perempuan, perempuan dan perempuan...muahahaa

Tag 5 orang

sila scroll sampai bawah

-------------------------------------------------------------------------------------------

seterusnya daripada incik Nick Irfan 
dia nih pengumpul awards agaknya, sampai 15 awards dapat..dia bagi pilihan nak amik semua atau satu..tapi aku amik 5..hehee





Tag
sila scroll sampai bawah

------------------------------------------------------------------------------------------

and lastly daripada cik Haifa


1) name comel korangg ape ?
Leo.. :p
2) senaraikann 4 pelakonn dengann citer yg dilakonkann olehh mereka :)
amani ~ muallaf
miasara nasuha ~ adamaya
dira abu zahar ~ sapakah?
tiz zaqyah ~ errr..nur kasih?
3) idola korangg ?
my family

4) ucapan untuk si pemberi award neyy :)
tankiu very much!

5) sile tag award ygg buruk neyy kepade 5 blogger yg kamuu suke <3
sila scroll sampai bawah

--------------------------------------------------------------------------

dengan ini tamatlah segala tag2 yang diberikan kepada aku...ada sapa2 yang tag aku tapi aku tak buat lagi tak?sorilah, aku tak perasan kott..kalau ada bagitau lah ok...terima kasihlah kepada yang sudi tag aku...kalau korang tengok, kebanyakan tag perlu di tag orang lain kan (yelah, nama pon tag)..agagagaaa..jadik orang yang aku nak tag ialah :

orang yang sudi scroll sampai bawah (tak kira yang baca atau tidak) dan pemberi comment di bawah ini..pilih lah mana2 korang nak..amik tau, jangan malu2...

UPDATE : 
baru dapat lagi satu award..alang2 letak sini sekali lah..diberi oleh cik yana

 blog ini dah cun dah. :)

6 comments:

Raji berkata said...

pergh tahun baru punya award ;P

Yann Mazian said...

banyak nyer award. ekekeke. :D
happy new year! :D

PG said...

tau xpe...dh tlambat ni..hehe...

anyway..hapy belated new year leo..hehe,,,bleh ke camtu?..hihi

Yellow LEOpard said...

Raji : har3

Yann Mazian : happy new year!

PG : haha..boleh2..

maCy said...

baru ni.huhu

NICK IRFAN said...

tahniah dapat byk award jgk awk ni? hehe