YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Wednesday, January 26, 2011

bila malas menguasai diri

ehemm...aku rasa macam sifat malas nak mengupdate semakin berleluasa lah dalam diri....bukan tak ada cerita...ada je, tapi semua aku save dulu...simpan buat pekasam....ahahaa....

oh hyun joong ku...ahaha~
yelaa, kebanyakan cerita aku mesti nak cerita pasal Capoeira..capoeira sana, capoeira sini...bagi siapa2 yang rajin follow up blog aku, kalau adalah kan... mesti bosan nanti kan...kalau nak cerita mende lain, apa je lah sangat...weekdays aku dipenuhi dengan kelas je...kadang2 tak ada kelas, tidur je lah keje...tak pon tengok boifren2 aku berlakon dalam movie2 or drama2 korea/jepun..haihh, duduk kat UIA PJ ni bukannya boleh keluar weekdays pon...asasi lah katakan....ceyhh...weekends lak macam biasa sibuk dengan training Capoeira...tak pon tidur...agagaa...

oh ya, sabtu ni dah start exam..so aku sepatutnya dah start belajar lah kan...tapi...ermmm....xpe2...sempat lagi nak study.....heh! bengong punya Leo...konon nak jadik arkitek...tapi malas nak study...nanti dah amik course architecture mesti lagi busy...bak kata senior aku, nak training capoeira pon tak sempat nanti....hidup kelam kabut...ahhh, senior aku tuh..saje je nak takutkan aku...grrrr....tapi ada betul jugak cakap dia..tapi jangan lah buat aku cuak macam tuh sekali....hishh, borak dengan dia, buat aku pikir dua tiga kali nak amik course apa nanti bila sambung degree...tapi tak pe...lepas borak2 dengan abang aku yang tgah amik course architecture pon dia support aku...hehee...

-google-
alaa, aku memang dah aim nak amik course tu walau macam mana pon...yang penting pointer aku lepaslah kan....hurmm, ok lah...ni je kott entry kali nih..nak sambung tidur.....eh bukan....nak sambung pikir masa depan aku....lalalaaa~

14 comments:

ReNeL Leesa said...

gud luck on ur exam =)

hans said...

aik
dah start exam ekk?
aku baru nak start cuti mid sem
hehehe
good luck weih

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

Sca Ndx said...

mid term ea?
good luck :)

~naddy~ said...

gud luck k~ doa jgn putus :)

Yellow LEOpard said...

ReNeL Leesa : thx ya!

hans : yup..dah start exam lerr..selamat bercuti untuk ko..hehe..tankiu

Sca Ndx : tak lah sca...final exam.. :) thx..

~naddy~ : ok..thx

RETROSZ Girl said...

huhh..itu hyun joong ku.!!haha

Yellow LEOpard said...

RETROSZ Girl : eh ehh??? hhaahaa

ahleng ariKen said...

gud luck exam k :)
semua org ade rasa mlas...haha

Raji berkata said...

hahaha bknnya senang nk cari org capoera nih owh
xpe2 ;D
gd luck exam oh~~

maCy said...

study smbil capoira la. keke ;D

She's retarded said...

good luck!

Yellow LEOpard said...

ahleng ariKen : tankiu..betol2.. :p

Raji : hehe..ok2..tq

maCy : good idea! tp kompem, tak masok kepala..haha

She's retarded :thx yaa~

anOOan said...

hee. amik architecture jugak ek. gutlak gutlak ^.^

Yellow LEOpard said...

jyeahh..thx!