YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Saturday, January 29, 2011

kenang-mengenang~

ahhhh... i love weekends... giler seronok macam dekat heaven weyhh!!! hahaa... ok, tipulah tuu, mana lah aku tau heaven tu macam mana kan, lagipon mestilah heaven lagi seronok drpd dunia rite...

hari ni tak ada apa sangat aku buat. Lepas training capoeira and meeting pasal event besar yang kiteorang nak buat, aku balik bilik, order delivery mcD, makan and on9, Then, kalau cuti2 aku selalunya layan movie2 ke drama2 kat lappy...eceyhh, padahal, hari biasa pon ko layan jugak sampai 3 4 pagi...hahaa...

btw, masa aku transfer cerita Glee season 2 dari pendrive ke lappy, aku godek2 lah apa yang ada dalam pendrive aku tuh. Biasanya aku guna pendrive aku tuh untuk copy apa2 drpd lappy membe aku pastuh aku eject teros. Sampai aku tak teringat langsung aku ada hide picture2 aku dalam pendrive tuh.. Lepas dah godek2 tuh baru perasan. Then, bila aku usha2 balik picture2 tu, terus aku teringat memori saat aku bersama-sama camera aku...hua3... Sekarang camera tuh dah rosak.....hurmm, so sad.... Apa2 pon, aku nak tunjuk gambar2 sepanjang aku menggunakan perkhidmatan camera ku.... :p

bunga ini merah. :)
bak kata kawan aku :
berbaju merah,
merah delima,
siapa nama?

haa, jawab2...
ni rama2 ke kupu2?
 ni gamba yang paling aku suka..rama2 ni banyak giler kat mrsm aku dulu...orang kata jangan pegang rama2 ni sebab nanti badan gatal2...tapi aku pegang ok je...huhu..

 
bunga ini pink :)
 aku tak tau apa nama bunga nih... :p bunga nih comel2 je

cadbury.
 cadbury ni aku dapat masa last form 5... giler ramai orang bagi aku kan...biasalah...aku kan femes...ahahaa...tipu je..ni coklat aku beli untuk majlis LDP (lembaga displin pelajar), memandangkan aku kena handle majlis tuh dengan ajk2 lain

brown.: )
 warna feveret aku dulu2.. sekarang pon still minat lagi, cuma warna kuning aku bagi kasih sayang lebih sikit sekarang nih..hua3..

si comel
 kucing ni malu2 pulak aihh...

darah!! aku accident!
 ni lagi satu gamba yang aku suka...ehh, ni bukan darah aku..ni darah ayam...masa ni budak2 form 5, aku lah tu,  ada amali sembelih ayam and haji...

jln cenderawasih
 saya rindu JB..huhuuu

si comel 2
 kucing nih tengah carik port nak berak nih...ahahaa...

longkang mrsm..hahaa
 tak ada motif

sunset
 sunset lah sangat.. :p .view drpd rumah aku...

aspuri aku
yeahh... aku memang suka amik gamba langit...kalau aku ada problem ke apa, aku akan pandang langit...terus tenang..hehee

soalan pendidikan islam spm
 kalau dah bosan, kertas soalan pon jadik mangsa...pastuh, bila ustazah mintak kertas soalan tuh, terkial-kial nak padam...ahaha

rumah kucing
ni projek apa ntah and siapa ntah yang buat, lepas present dia pergi letak kat luar bilik..last2 anak kucing ni yang dok lepak kat situ..comel betul~

ini je lah gambar2nya...banyak lagi gambar sebenarnya, takkan lah nak letak semua kan...bajet korang nak tengok je...haha..

pentax M40 - ehsan google-


ye, aku gunakan camera pentax je...huu~ well, camera aku tak ada secanggih dslr..tapi as long as boleh merakam dan dijadikan kenangan tu ok lah kan.... :) ohh, and of course tak ada editing kat picture2 tu, sebab aku tak reti edit2 nih..semua aku guna function yang ada dalam camera tuh...

14 comments:

NICK IRFAN said...

mcm2 gambar ada? kenangan ke ni?

Raji berkata said...

ak pun suka snap gmbr2 yg ak rasa cmbest jer nk snap..
of course lah kan
pentax ke ap2 jer ak gne je
kalau 3310 ad camera pun dh lama ak gne

Raji berkata said...

hahaha ak hmpir nk percaya dh kt gmbr cadbury tu =.=
xsngka kau ni fame

Sca Ndx said...

coklat2. nak. hehe

~naddy~ said...

nice pic bro. aku paling suka gmbr anak kucing hitam tu. cumel gilerrr~~~asalkan nama kamera, ok la tu. aku maseh pakai kamera phone yg tak layak utk d trade-in. hehe

Yellow LEOpard said...

NICK IRFAN : a'ah..kenangan.. :)

Raji : kalo 3310 ade camera, mmg aku org first gi beli..ahaha..

ehh, saje je bg gempak, tak femes pon.. :p

Sca Ndx : nak? amik lah..pilih je nak yg mana..haha

naddy : comel kan..huhu..yeahh, asalkan ada camera kan...

maCy said...

macy sgt eksaited tgk yg kucing tu. haha.


comel! ;D

AIMAN said...

xpe2, letak je pic banyak2.. bes sebenarnya layan pic.. hehe.. btw, lawo jam
heh :P

ahleng ariKen said...

bnyak memori2 tersimpan...penting kan camera ni sbenarnya :)

nice gambo2 :)

Puteri Iqa Izyan said...

eh. rama2 or kupu2 tuh comel pulak. hehe..
tp geli jek sbb nmpk kepala die. hak3 :D

Yellow LEOpard said...

maCy : tu la pasal kan.. huhu..

AIMAN : thanx yaww~

ahleng ariKen : yup2..betol tuh..sedihnya dah tak ada camera... :(

Puteri Iqa Izyan : haha, comel apa nmpak kepala dia.. :p

KizZ said...

Hee...nak coklat tuh..yumm yumm sedapnya..

Jom sini,
Tong-tong duit,pelik ke?PArt ii

chittysarah said...

nak jugak coklat~~
waa...law kolapar order mcd eh
best nyer..

aw aku xdapatlah
duk kawasan yang rata2 ade kfc je..
uhhhh

Yellow LEOpard said...

KizZ : amiklah.. :)

chittysarah : ehh, tak ada lah setiap kali lapar order mcd..kayo bebenar nmpaknye..huhu..skali skale je..
haha