YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Thursday, January 6, 2011

lai2 aksesori canthek!!

hai anda2 semua..semoga sihat sentiasa ye..hehee..sebenarnya ada banyak mende aku nak cerita kat sini..tapi internet ni, makin lama makin slow lah pulak..dia laju waktu pagi2 je..hailaaa....pagi2 aku kelas..kalau tak ada kelas, aku tidur lepas subuh..huhuuu...so, sekarang ni pon aku merangkak2 je singgah blog yang mana sempat..sorilah ye..

ni aku nak promote satu blog yang jual aksesori canthek..ehh, kenapa aku tetiba sibuk2 nak promote blog ni pulak kan.....ehemm, sebab ini blog akak aku yang punya....jadik, sebagai adek yang baik, aku tolong lah promote kann..hehee..dia baru lagi dalam bisnes nih..so, marilah kita support dia ok... :) aksesori2 yang dia jual pon lawa2 jugak..ni salah satunya... (tak boleh upload banyak2, internet main tarik tali dengan aku..huhuu)


kalau korang nak tau lebih lanjut boleh klik sini untuk blog dia and klik sini untuk FB bisnes dia.

ehemm, kakak, belanje saya gelang satu eh.. :p 

.................tadi masa nak solat maghrib dekat Amcorp Mall, aku tergelincir dekat tempat amik air semayang...duhh, sakit dowhh!

7 comments:

Raji berkata said...

adik yg baik
hohohoh tapi syg ak xpakai gelang XD

anis aniesa said...

cik leo...sgat cntik sme gelang tu...
ape kte kamo blanja anis..=p

NICK IRFAN said...

cantik jgk nnt kalau sy ada gf cadang nak tempah jgk 1... hehe

Aduka said...

chanteekkkkkkkkkk..
=)

PG said...

akak x kesah klu leo nk hadiahkn bende ni kat akak satu..haha!

Yellow LEOpard said...

Raji : hahaa, kalo ko pakai tu macam pelik la kan.. (-,-")

anis aniesa : alaa, tengah pokai lah..huhu

NICK IRFAN : tak yah lah tunggu gf..adek badek pompan xde ke..hehee

Aduka : :)

PG : akak lah belanje leo... :p

She's retarded said...

cantik2! tapi saya xminat gelang
kekeke