YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Friday, March 11, 2011

Gangster High

when you fuckers hang together, you all think you're the shit. so you think you're tough huh?fuck that. -Gangster High-
Cerita ni best. Tak ada jiwang2. Bahagian akhir sekali yang aku suka. Fuuhhh!

Aku tertarik dengan ayat daripada cerita Gangster High tuh. Kalau tengok dalam filem (aku belum pernah tengok gengster depan2, tapi kalau bagi peluang pon, tak nak aku jumpa mereka2 nih. Ishh.) , gangster2 ni mestilah beramai-ramai kan? Mana ada gengster sorang2. Selalu pon kalau 'kita' keluar ramai2 dengan kawan2, terasa macam cool kan, lebih selamat, kalau orang nak kacau pon tak yah takut, kan ramai kawan2 boleh back-up.

Entah apa motif aku tulis entry ni entah. Cuma aku teringat, ada satu masa tu, 'mereka' beramai-ramai satu geng ada melakukan kesalahan, dan bila ditegur, amboiii, terus nak belasah orang yang menegur tuh. Nasib baiklah ada orang sekeliling yang meleraikan. Kuat sangatlah kononnya tu? Cuba kalau sorang2. Berani ke? :)

Masalah takkan selesai dengan keganasan. Bila ditegur, kalau itu untuk kebaikan, terima je lah walaupun pahit.


7 comments:

Sca Ndx said...

kan? teguran kena gak terima walaupun pahit.

Fiq Vertigo said...

belom pernah tengok, tak pernah dgr.

tapi motip movie macam bagos.

ala rempit hahha

Raji berkata said...

selama ni dgr dream high jer ;P
best ker nih?

betul aku bnci org cmtuh..
bila beramai mereka naik kepala
bila sendiri taw diam jer =.=

RETROSZ Girl said...

betul3. . takutla dgn gangster2 ni. . agak2 i bole jadi ketua gangster tak.? hahaa

She's retarded said...

kalau ada geng baru berani tunjuk gangster.
fuckers!

Yellow LEOpard said...

Sca Ndx : yeah! give me 5! ;p

Fiq Vertigo : haha.. lebih kurang lah kott..ade geng2

Raji : best weyh..ntah lahh, manusia mmg mcm tu la kott..hurm.

RETROSZ Girl : hahaaa..kalo u jadik ketua gengster. kompem xde pengikut..ngehehe

She's retarded : yup! betol tu!

Anonymous said...

All work and no play makes Jack a dull boy.