YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Thursday, March 24, 2011

Street Culture

Ok guys (and girls), untuk entry yang lepas, ermm, sila ambil perhatian, Capoeira tak ada voodoo lah. Itu hanya omongan mak aku je tuh. Hohoho. Jangan percaya ok. Apa2 pun, macam beberapa orang bloggers cakap, as long as kita tak ikut benda2 yang ngarut ke hape dah la kan?  :)

Google.
 Btw, aku rasa macam nak masuk satu contest design nih. Tema dia Street Culture. Hurmm, bila sebut street culture, aku bayangkan, breakdance, skate, grafiti dan bla3. Cakap pasal grafiti, grafiti cool rite? Kalau naik lrt, aku suka tengok dinding2 yang ada contengan grafiti. Walaupun ianya dikatakan vandal, tapi sangat berseni. Kalau boleh nak aje aku join. Tapi apakan daya....... Eh, dah melalut pulak.So, aku nak tanya pendapat korang pulak, apa pendapat korang bila terdengar pasal Street Culture? Maksud aku, apa yang korang bayangkan mengenainya? Baik ke, buruk ke, tempat melepaskan tekanan ke??

Oh, tak payahlah search google ke apa, itu aku pun tau. Huhuh. Aku cuma nak tau apa yang korang terfikir sebenarnya. Tak ada yang salah atau betul. Eheh.

9 comments:

april said...

hai leo.
i can't read your post.
tak ada apa yang keluar pun.
maybe ada something wrong kot.

Yellow LEOpard said...

yup, ade problem sikit bila click entry..tak tau lah mcm mane..

kena click url baru boleh..

NICK IRFAN said...

pelik la gmbr ni bangunan apa ni?

Raji berkata said...

kalau kt Pasar Seni punya station LRT usha jer dkt parit besar2 tuh
memang lawa2 gle grafiti..
join ah weh cmbest jer ;D

apik pehe said...

apik xtau pasal makna2 lukisan..apik cuma tau lukis jer..hehe

PG said...

sesaje je, untuk show bakat dorang kot. tp cool ape kan. akak pon suke, tp serupe la kt, apekan daya...

dlu penah lukis konon2 nak buat lukisan graviti tp x jadi. huhu.

beruntung sape y dianugerahkan bakat seni, y pandai lukis dan otak kretif. huhu

little cart00n said...

kat tepi2 dinding jalan byk graviti cantik2..
tapi bila da naik lumut kat dinding, tak nampak da mana graviti..mana lumut..bahaha

hans said...

ko join la contest tu
aku rasa idea ko dah menarik dah

Yellow LEOpard said...

NICK IRFAN : salah satu bangunan yang ada kat san francisco..bangunan biasa, cuma di cat mcm tu oleh pelukis kat sana.

Raji : kann..giler lawa..errr, mana tau nak join macam mana..huhu

apik pehe : ada bakat..

PG : alaa, akak kan kreatif..yup2..betul tu..

little cart00n : hahaaa, takpe, boleh buat baru.. :p

hans : oh thanx