YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Monday, July 30, 2012

dunia baru

So, september ni akan jadi satu permulaan untuk episod yang baru dalam kamus hidup aku. Harap-harap aku boleh survive sebagai student architecture. Sebenarnya, aku tak berapa yakin dengan diri aku sebab aku tengok rata-rata yang dapat course architecture semua hebak-hebak belaka. hmmm. Cuak jugak. Don't worry Leo, kau boleh punya. *sedapkan hati*

3 comments:

hanaahmad said...

gudluck! :D

farahinmohdrozi said...

aku nk tgglkan jejak kat sini.hehe.aku dh baca post ni.heee.see u soon in gombak.InsyaAllah. adioss amigosss ;)

farahinmohdrozi said...

aku nk tgglkan jejak kat sini.heeee.
see u soon in Gombak! InsyaAllah ;)