YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Wednesday, December 7, 2011

50/50


Hello. Hai. Okay lama tak update. Well, siapa yang peduli pon kan blog aku ni ada cerita baru ke tak. Oh entry lepas tu, nama panggilan dia Jeng. Aku saja je letak jenggeliut, nampak comel sikit. Erkk -.- Okay, memang tak comel.


Ciss, tertekan enter pulak. Aku baru tau, setting yang baru ni, bila tekan enter je terus publish. Pffttt, desa betul. BTW, baru2 ni aku banyak tengok movie. Orang cuti 3 bulan kan, banyak lah masa terluangnya. Kalau dah start sem, tak ada masa nak keluar. Ceyhh, bajet macam assignment bertimbun-timbun lah kan. Ok, dah melalut. Aku sebenarnya nak cerita yang aku tengok movie tajuk 50/50. Cerita mengenai orang yang dapat cancer dan macam mana dia hadapi berita tersebut.. Eh, aku bukan nak buat review cerita ni. Buat rosak cerita je kang kalau aku buat review.