YellowLeopard.


Called me Leo. Thank you.

Thursday, May 12, 2011

12 mei 2011

Well, thanks Allah aku masih diberi peluang bernafas sehingga ke hari ini. Thanks ma sebab susah payah besarkan your youngest daughter yang tak berapa nak degil ni. Keh3. Thanks sis and bro selalu layan karenah Leo. Thanks friends cause always be there when I need you..

I'm nineteen Pa. Your little girl has grown up... I really miss you Pa.
How I wish I can say that to him. 


Hari ini berjalan seperti hari-hari biasa. Spend the whole day hangout with my besties. Thank you korang. I love you. Cuba untuk bergembira. Ya, bergembiralah Leo! Di luar tersenyum girang, walau dalam hati terasa kurang.

[geleng-geleng kepala]

Your mom still ada lah Leo. Family, kawan-kawan ada je keliling kau. Be strong. [senyum]

6 comments:

NR said...

Be strong. Kawan kawan awak ada. Just share your feeling with them :)

Azyan said...

arini bday akak eh?happy bday ;)
smoga pnjg umur n happy slalu

apik pehe said...

hehe..biler lak nk bergembira nga apik?

Sca Ndx said...

happy sembilan belas tahun :)

PG said...

happy besday LEO, akak faham, tahun lepas tahun pertama akak sambut besday tanpa ayah akak =)

apik pehe said...

datang jenguk leo